Restaurang Atelier på fjärde våningen
Här kommer lite bilder från vår sista kväll från restaurang Atelier, på fjärde våningen av Hotel Pigalle.
Hela dagen spenderade vi på Liseberg och det var så himla roligt, både jag och T var som barn på nytt 🙂
Skatterna älskade det!
Sedan tog vi taxi tillbaka till hotellet och duschade och gick upp till restaurangen Atelier för att mysa och äta gott.
I Hotel Pigalle kan du äta i en restaurang med tillhörande takterrass samt både dricka champagne och checka in i baren.
Restaurangens meny anpassas efter säsong och består just nu av fisk kött och vårens primörer.
Vi började kvällen med ostron och champagne
Finaste skatter❤️❤️
Skatterna valde Hängmörad ryggbiff och tomater på flera vis, tryffel & steksky.
T åt Iberico de Secreto med
kimcheekål, Valencia mandlar & soyamajonnäs.
Jag åt linfångad gulfenad tonfisk med
svarta oliver, surdegsbröd & Parmesandressing, himla gott!
Till alla huvudrätter kommer ett fat med härliga primörer!
Betor, bönor, rädisor och annat gott som hör sommaren till.
Till efterrätt blev det vanilj glass med jordgubbar och blåbär.
En härlig restaurang och tak terassen var supermysig. Det är verkligen en liten oas mitt i centrala Göteborg!
Hit vill vi komma fler gånger 🙂