Semester och Bastard
Hej torsdag och välkommen semester!
Igår överraskade mig T med att boka bord på Bastard och barnvakt.
Vi firade att semester äntligen är här 🙂
Vi satt på deras innergård som är himla mysig och som delas med Hotel Mäster Johan.
Härliga mellanrätter till ett väldigt bra pris och väldigt bra vinval.
Menyn uppdateras efter säsong och tillgång på råvaror. Det märks att de använder bra råvaror och ett annorlunda tänk när de komponerar menyn.
Mycket charkuterier, inälvsmat, kokta grönsaker och baljväxter, ost men också alltid en fiskrätt på menyn.
Vad åt vi då?
Jag åt rödbetor & körsbär med Jerseyfeta & oliver och sedan
Grillad makrill med picklade krusbär, kålrabbi & pepparrot.
T valde, Kanin & havskräfta med bönor, tomat, fänkål & aioli och sedan
Konfiterad anka med brödsallad, senap & ankägg.
Mycket mätta blev vi också vilket inte alltid är fallet när man besöker bättre matställen.
Vi hade en supermysig kväll!
Idag är det strandväder 🙂
Önskar er en trevlig torsdag!
Kram/E